• Friare luftvägar reducerar/eliminerar snarkning
  Vid social snarkning
  CE-märkt medicinteknisk produkt
  Stödjande & tryckavlastande
  Unik patenterad lösning
  Ingen massproduktion - Ett hantverk
  Tillverkning i Sverige
  Ring kundservice: 08 636 50 30
  Finns även i hjälpmedelsbutiker
 • Svenska Svenska
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Snarkning - Eezyflow sovkrage -Skötselråd

vänster7

Skötselråd

Sovkragen består av ett temperaturanpassande PUR-material. Den känns därför hårdare/stelare vid låga temperaturer och mjukare vid högre temperaturer.

Vid förvaring och transporter under kyla kommer kragen kännas stel när du öppnar förpackningen, invänta rumstemperatur innan du använder den! Kragen bör förvaras i en torr miljö.

Viktigt att tänka på när man reser med bil eller flyg är att det i regel är kallt i bagageutrymmena. Pressa därför inte ned kragen i en bag/resväska, den kan bli skadad permanent.

Kragen får inte vikas/pressas samman, materialet kan ta skada och den ingjutna anordningen kan gå sönder.

Kragen får inte tvättas/kemtvättas. Du kan torka av kragen försiktigt med en hårt urvriden trasa, du kan även vädra den.

När denna typ av PUR-material utsätts för UV-ljus/syre gulnar den. Det är helt naturligt och har inget med funktionen att göra.

Detta gäller även inomhus. Förvara därför alltid kragen med överdraget på och/eller i förvaringspåsen av såväl kosmetiska som hygieniska skäl.

Samtliga material i kragen är framtagna med hänsyn till att det är en hudnära produkt. Denna typ av material används också inom sjukvården och i sängprodukter.

Överdrag av svensktillverkad exklusiv bomullstrikå, 100% ekologisk bomull.

Överdrag/förvaringspåse tvättas i 40-60 grader..

Fäst kardborrebanden innan tvätt.

Torktumla inte.


höger

FAKTA 
Vid förvaring och transporter under kyla kommer kragen kännas stel när du öppnar förpackningen, invänta rumstemperatur innan du använder den!