• Friare luftvägar reducerar/eliminerar snarkning
  Vid social snarkning
  CE-märkt medicinteknisk produkt
  Stödjande & tryckavlastande
  Unik patenterad lösning
  Ingen massproduktion - Ett hantverk
  Tillverkning i Sverige
  Ring kundservice: 08 636 50 30
  Finns även i hjälpmedelsbutiker
 • Svenska Svenska
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Minska snarkningar

vänster7

Eezyflow® sovkrage
Minska snarkningar

Eezyflow sovkrage ger en luftig känsla, är fysiologiskt utformad, mjuk, lätt, tryckavlastande, inställbar i höjdled samt fjädrande. Ger ett skönt stöd för hakan. Eezyflow är utvecklad för att skonsamt hålla huvudet uppåt, lätt bakåt, lite framskjuten käke och stängd mun. Denna sovposition frigör luftvägarna på ett naturligt sätt som vid "första hjälpen", snarkning reduceras/elimineras, man sover skönare och vaknar mer utvilad utan muntorrhet.

Bekväm även som:
•   Stödkrage - Stödjande/avlastande utan mottryck. En del använder Eezyflow dagtid vid exempelvis whiplash skada, vid stunder då de är i behov av en stödkrage, den avlastar skönt och är inte manipulativ eftersom den inte ger något mottryck. Vid andra besvär, är man inte ordinerad en krage för att fixera huvud/nacke/hals är denna ett mycket bra alternativ.
•   Resekrage -  Sov skönt på resan och anländ mer utvilad utan  nackspärr/muntorrhet

Innehåll: 1 st sovkrage, 2 st överdrag bomullstrikå vit & blå, 1 st förvaringspåse bomullstrikå blå, 1 st bruksanvisning/handbok om snarkning. Svensktillverkad bomullstrikå av 100% ekologisk bomull.


höger

DU HITTAR VÅR PATENTERADE SOVKRAGE HÄR FÖR ATT REDUCERA SNARKNINGAR - BESTÄLL HÄR > 

Mer om snarkning & sömnapné > 

FAKTA
Eezyflow är avsedd för vuxna personer som kan ta på och av kragen själva. Vid mindre än 8 cm mellan nyckelben och käkben rekommenderas inte denna standardstorlek.