• Friare luftvägar reducerar/eliminerar snarkning
  Vid social snarkning
  CE-märkt medicinteknisk produkt
  Stödjande & tryckavlastande
  Unik patenterad lösning
  Ingen massproduktion - Ett hantverk
  Tillverkning i Sverige
  Ring kundservice: 08 636 50 30
  Finns även i hjälpmedelsbutiker
 • Svenska Svenska
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Eezyflow sovkrage - Historien bakom uppfinningen

vänster7

Eezyflow historia

Jag har levt med snarkare sedan 10-årsåldern. Ljudnivån var stundtals olidlig. Detta bidrog till frustration och många nätter på soffor, i barnkammare och stundtals sov jag under bar himmel i skärgården med hunden istället för på båten. 

Trettio års frustration och en hel del vakentid bidrog till att jag såg ett mönster. Snarkningarna upphörde i vissa sovpositioner, oftast på sida eller mage med halsen/ huvudet lätt sträckt bakåt och med stängd mun. En idé om att kunna styra sovställningen på ett bekvämt sätt mognade fram under 2005. 

Produktutvecklingen startade och parallellt ställde jag frågor till olika läkare/forskare i ämnet, deltog på sömnkongresser, konferenser och ägnade mig åt inläsning av data. Jag ville lära mig mer om snarkning, dess orsaker och risker. 

Jag upptäckte efterhand att den sovposition jag eftersträvat kan jämföras med stabilt sidoläge (framstupa sidoläge). 

Tanken har aldrig varit att denna krage kommer kunna hjälpa alla till 100 %. Men den kommer kunna hjälpa många att få en reduktion av snarkningen. Orsak och omfattning beror på anatomi, vikt, leverne, ålder och hur länge man snarkat samt vilken sovposition man har. 

Jag har sammanfattat det jag lärt mig genom åren. När man förstår varför man snarkar och vet vilka metoder man kan ta till så blir det så mycket lättare att göra något åt situationen. Läs gärna mera om snarkning under menyn "OM SNARKNING". Friare luftvägar reducerar/eliminerar snarkning. 

Med önskan om en god natts sömn,

Ann-Christine Krook
Grundare av Eezyflow


höger

Eezyflow by Anti-Snore
Partner Sweden AB
Lyckornas Väg 11
139 53 Värmdö, Sweden
Säte Stockholm

Org.nr 556800-8865
Momsreg.nr SE556800886501

Telefon/kundservice: +46 (0)8 636 50 30
Mejla kundservice>