• More open airways reduce snoring
  In case of social snoring
  CE-certified medical technical device
  Comfortable chin support
  Patented Swedish invention
  Manufactured in Sweden
  Hand-crafted
  Anti-snore solution
  Call customer support: +46 (0)8 636 50 30
 • English English
Chart here (Switch off)

Eezyflow sovkrage vid snarkning & mild sömnapné

vänster7

Köpvillkor

Allmänna villkor för ditt köp

1. Om dessa Villkor

1.1 Den här texten beskriver de villkor som gäller för ditt köp. Om det finns något i dokumentet som du tycker är oklart eller om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

1.2 Dessa allmänna villkor (”Villkoren”) gäller när du, i egenskap av konsument, gör ett köp från oss via eezyflow.com och därtill relaterade webbsidor (”Webbplatsen”). När du gör en beställning på Webbplatsen ingås ett avtal mellan dig och Anti-Snore Partner Sweden AB, med organisationsnummer 556800-8865 och momsregistreringsnummer SE556800886501 (”Eezyflow”, ”oss” eller ”vi”).

1.3 Utöver dessa Villkor hittar du information om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår information om personuppgiftsbehandling. Du hittar informationen på Webbplatsen.

2. Hur du kontaktar oss

Om du har några frågor om dessa villkor eller din beställning är du välkommen att kontakta oss. Du kan enkelt nå oss genom att ringa oss på telefonnummer 08 636 50 30, genom att skriva till oss på [email protected] eller via https://eezyflow.com/contact

3. Avtal och beställning

3.1 När du gör ett köp på Webbplatsen accepterar du dessa Villkor. För att göra ett köp på Webbplatsen behöver du ha rätt att ingå avtal, t.ex. inte stå under förmyndarskap.

3.2 Utöver vad som anges ovan kan vi behöva neka en beställning om du har lämnat felaktig information till oss i kassan, om vi misstänker försök till bedrägeri eller om beställningen inte kan slutföras på grund av att produkten är slut i lager.

3.3 När du har slutfört ditt köp på Webbplatsen skickar vi en orderbekräftelse till dig via e-post så snart som möjligt. När orderbekräftelsen skickas har ett avtal om köp mellan dig och Eezyflow ingåtts. Vi uppmanar dig att spara orderbekräftelsen för att underlätta framtida kommunikation med oss.

4. Priser och betalning

4.1 Vid beställning gäller de priser som vid tidpunkten för beställningen anges på Webbplatsen, om annat inte uttryckligen har avtalats eller om omständigheterna inte uppenbarligen föranleder annat.

4.2 Alla priser presenteras i lokal valuta och inkluderar moms och betalningsavgifter.

4.3 Om priset eller informationen om en produkt som anges på Webbplatsen är felaktigt och du insåg eller borde ha insett detta, kommer priset eller informationen inte att gälla för köpet. Om du har beställt en produkt som hade fel pris kommer vi att kontakta dig.

4.4 Om vi skulle erbjuda rabatt eller erbjudande så kan rabatt eller erbjudande inte kombineras med andra erbjudanden.

4.5 Beroende på vilket land du är bosatt i vid tidpunkten för köpet erbjuder vi olika betalningsalternativ. De tillgängliga betalningsalternativen och eventuella begränsningar anges på Webbplatsen och i kassan. Vi och betaltjänstleverantörerna har rätt att välja vilka betalningsalternativ som vi från tid till annan erbjuder. Följande gäller beroende på vilket betalningsalternativ du väljer:

aVi använder Klarna Checkout som betallösning. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår betaltjänstleverantör Klarna. Klarna stödjer 3D Secure och är PCI-DSS certifierade.

b) Om du betalar för ditt köp med ett giltigt betalkort kommer beloppet att reserveras när du genomför köpet. Denna reservation kommer senare att släppas, och du debiteras när din beställning skickas.

c) Om du betalar med faktura via Klarna > så ingår du ett avtal med Klarna och rätten att erhålla betalning och alla därmed tillhörande rättigheter tilldelas Klarna. Betalning får därför endast göras till Klarna. Om du missar förfallodatumet > och Klarnas villkor kommer att gälla utöver dessa Villkor, klicka här > 

5. Produkter och produktinformation

5.1 Vi gör allt vi kan för att ange korrekt information på Webbplatsen. Skulle trots allt ett fel uppstå, tex. skrivfel, felaktiga produktbeskrivningar eller felaktigt lagersaldo så har vi rätt att korrigera sådana fel.

5.2 Bilder som visar produkter på Webbplatsen, i annonser och annat marknadsföringsmaterial ska uteslutande ses som illustrationer och inte som specifikationer över produktens egenskaper, funktioner, ursprung eller som någon garanti.

5.3 Webbplatsen och allt dess innehåll ägs av oss eller, i tillämpliga fall, av våra licensgivare. Informationen på Webbplatsen är skyddad av bland annat immaterialrätt och marknadsföringslagstiftning. Detta innebär att du inte får kopiera eller använda Eezyflows varumärken, firmanamn, produktnamn, bilder och grafik, design, layout och information om produkter, tjänster och annat innehåll utan vårt förtida skriftliga medgivande.

6. Frakt och leverans

6.1 Vid köp av en produkt tillkommer en fraktkostnad. Kostnaden visas vid beställning och innan du genomför ditt köp.

6.2 Produkter levereras till dig enligt det leveransalternativ som du väljer i kassan. Du hittar information om dina alternativ på Webbplatsen och i kassan. Observera att begränsningar i leveransen kan inträffa, i så fall kommer vi att meddela dig innan du slutför ditt köp.

6.3 Den förväntade leveranstiden anges alltid på Webbplatsen och i orderbekräftelsen. Vi strävar alltid efter att leverera din beställning inom det uppskattade antalet arbetsdagar för leverans som anges på Webbplatsen och i din orderbekräftelse. Tiden för leverans kan variera beroende på var du bor, vilket leveransalternativ du väljer. Om din beställning är försenad, kommer vi att kontakta dig.

6.4 Vi levererar för närvarande endast inom de länder som anges på Webbplatsen. Vi levererar inte till öar eller andra platser som inte har fasta broförbindelser eller där globala fraktföretag normalt inte levererar. Vi levererar inte heller till en adress i ett land eller region där det finns ett krig, konflikt eller instabilitet av något slag eller till platser som det är olagligt för oss att leverera till (till exempel när det finns ett handelsembargo).

6.5 I samband med att leverans sker, kommer du att få en avisering som visar var och när din beställning kan upphämtas. Beroende på vilket leveransalternativ du har valt kan leveransen ske hem till dig eller till ett utlämningsställe. Du ansvarar för att hämta ut din beställning under den tid som anges i aviseringen.

7. Ångerrätt

7.1 Enligt EU:s konsumentskyddslagstiftning har du som konsument som huvudregel rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag som du, eller en person som på uppdrag av dig, tar emot produkten. 

7.2 Ångerrätten gäller inte för produkt som inte är lämplig att ångra på grund av hälso- och hygienskäl om du har brutit förseglingen på produkten. När du beställer en produkt som ångerrätten inte gäller för, kommer du att få information om detta från oss.

7.3 Förutom att bryta försegling på produkt (av hygienskäl) så har du rätt att öppna förpackningen och undersöka produkten i den utsträckning som krävs för att bedöma dess karaktär, egenskaper och funktion. Du har rätt att ångra ditt köp mot full återbetalning i enlighet med nedan om du meddelar oss inom 14 dagar.

Hur du ångrar ditt köp (om ångerrätten gäller)

7.4 Om du vill utöva din ångerrätt måste du meddela oss innan ångerfristen löper ut. Du kan göra det genom att kontakta kundtjänst som hjälper dig med returen. Du kan enkelt kontakta oss genom att skriva till oss på [email protected] eller via https://eezyflow.com/contact Du kan också använda den förbetalda retursedeln från förpackningen eller Konsumentverkets standardblankett för utövande av ångerrätt som du hittar här>. Ångerblankett vid obruten försegling på box samt förtryckt retur/fraktsedel till Bonver Logistics medföljer i transportkartongen.

7.5 Ej uthämtade paket. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om max 200 kr beroende på vikt om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 7-14 dagar (beroende på (fraktsätt) innan den returneras till oss.

7.6 Du ska returnera produkten med obruten försegling inom 14 dagar från att du meddelat oss att du ångrat ditt köp. Du får själv stå för kostnaden för returen. VIKTIGT! Använd färdig bifogad returfraktsedel till Bonver Logistics, c/o Anti-Snore, Gåshaga Brygga 1, 181 66 Lidingö.

7.7 Se till att packa produkten noggrant och helst i transportkartongen eftersom du är ansvarig för produktens skick från tidpunkten för mottagandet och under returfrakten. Om du inte packar produkten på ett sådant sätt kan det påverka dina rättigheter vid returen.

Din återbetalning

7.8 Vi ger dig full återbetalning om du bestämmer dig för att ångra ditt köp. Vi har dock rätt att dra av ett belopp med vilket produktens värde har minskats om du har använt produkten mer än nödvändigt för att fastställa dess karaktär, egenskaper och funktion. Sådant avdrag görs enligt produktens värde vid retur jämfört med det ursprungliga värdet vid köpet. Se punkt 7.2 och 7.5 

7.9 Vi kommer att ersätta dig så fort som möjligt och alltid arbeta hårt för att se till att du får din återbetalning snabbt. Du kommer att få din återbetalning inom 14 dagar från den dag som du meddelade oss att du vill ångra ditt köp. Vi kommer dock inte göra återbetalningen innan vi har fått tillbaka produkten eller innan du har visat att du har skickat den. Återbetalning kommer att göras till dig med samma betalningsmetod som du valde i kassan. Vår betalningsleverantör Klarna kommer hantera återbetalningen, på samma sätt som du betalde din order.

8. Reklamation

8.1 Om det är något fel på din produkt har du rätt att reklamera den felaktiga produkten i enlighet med tvingande konsumentskyddslagstiftning som gäller i det land där du har din hemvist. I Sverige gäller reklamationsrätt i tre år från den dag du mottog produkten. Notera dock att våra produkter har en kortare livslängd. Utgångsdatum för din produkt anges på produkten eller på produktens förpackning.

8.2 För att göra din reklamation på ett effektivt sätt rekommenderar vi att du kontaktar vårt kundservice. Du kan enkelt kontakta oss genom att skriva till oss på [email protected] eller via https://eezyflow.com/contact. Du kan även skriva till oss och skicka per post till Anti-Snore Partner Sweden AB, Lyckornas Väg 11, 139 53 Värmdö. Vid frågor ring gärna tel. 08 636 50 30.

8.3 Se till att packa produkten noggrant och helst i originalförpackningen eftersom du är ansvarig för produktens skick från tidpunkten för mottagandet och under returfrakten. Om du inte packar produkten på ett sådant sätt kan det påverka dina rättigheter vid reklamationen. 

8.4 När den reklamerade produkten har tagits emot och det konstaterats att reklamationen är giltig kommer vi att ersätta dig enligt gällande lag. Det innebär att felet kommer att avhjälpas eller att vi kommer att byta ut den felaktiga produkten mot en ny. Om inget av dessa alternativ är möjliga kan vi istället göra en återbetalning till dig. Observera att vi har rätt att neka en reklamation om det visar sig att produkten inte är felaktig enligt gällande lag.

9. Våra skyldigheter

9.1 Om det är något fel med din produkt eller om beställningen är försenad, ansvarar vi för skador enligt tillämplig tvingande konsumentskyddslagstiftning och i den utsträckning du har vidtagit rimliga åtgärder för att begränsa din skada.

9.2 Vi ansvarar inte för skador som orsakas av oförutsedda omständigheter utanför vår kontroll, t.ex. krig eller naturkatastrofer. Du har dock rätt att häva köpet enligt tvingande konsumentskyddslagstiftning.

10. Övrigt

10.1 Vi är ett svenskt företag med huvudkontor i Sverige och vi omfattas därför av både svenska och europeiska regelverk. Du har dock alltid rätt att utöva de rättigheter som finns för konsumenter i det land där du har din hemvist. Detta innebär att vi alltid kommer att följa tvingande konsumentskyddslagstiftning som gäller i ditt hemland. Vi har ingen avsikt att utesluta eller begränsa sådana rättigheter enligt dessa Villkor.

10.2 Vi har rätt att till tredje part överlåta hela eller delar av våra rättigheter och skyldigheter enligt avtalet utan ditt föregående medgivande. Vidare har vi rätt att överföra eller pantsätta fordringar till tredje part utan ditt föregående medgivande. Du får dock inte överlåta eller överföra någon del av dina rättigheter eller skyldigheter enligt avtalet utan vårt föregående skriftliga medgivande.

11. Om dessa Villkor

11.1 Vi har rätt att ändra dessa Villkor, men de villkor som du godkände vid tiden för ditt köp gäller alltid för det köpet. Alla ändringar kommer att framgå av senast publicerad version av Villkoren på Webbplatsen. Ändringar träder i kraft från det att du har accepterat Villkoren, det vill säga i samband med att du genomför ett nytt köp på Webbplatsen.

11.2 Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas enligt svensk lag. Om någon bestämmelse i dessa Villkor skulle hållas ogiltig eller inte verkställbar av någon behörig domstol, myndighet, skiljedomstol eller alternativ tvistlösningsorgan, kommer återstoden av denna bestämmelse och alla andra bestämmelser att förbli giltiga och verkställbara till fullo i enlighet med tillämplig lag.

12. Tvister

12.1 Du är välkommen att kontakta vårt kundserviceteam om du har några klagomål eller frågor angående din beställning. Du kan enkelt nå oss genom att skriva till oss på [email protected] eller via https://eezyflow.com/contact>

12.2 Om en tvist uppstår som vi inte kan lösa tillsammans kan du alltid använda dig av alternativ tvistlösning i ditt hemland. Vid eventuell tvist följer vi alltid sådana rekommendationer från erkända alternativa tvistlösningsorgan. För att få tillgång till det alternativa tvistlösningsorganet i ditt land, klicka här. I Sverige kan du kontakta Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Du kan kontakta dem genom deras hemsida eller genom att skicka ett brev till Box 174, 101 23 Stockholm.

12.3 Du har även möjlighet att klaga via EU:s webbaserade plattform för tvistlösning som du når här>.

12.4 Oavsett vad som anges ovan kan eventuella tvister också avgöras vid varje behörig domstol i ditt hemland.

Villkoren fastställdes av Anti-Snore Partner Sweden AB den 3 juli 2020.


höger

Telefon/kundservice: +46 (0)8 636 50 30
Mejla kundservice>